Hoe we graag
werken

Je hebt besloten om nieuwe mogelijkheden te gaan ontdekken óf je hebt te maken met tegenslag en ervaart het gevoel dat je vastloopt, waardoor je hulp kunt gebruiken. Eén van deze uitgangspunten, of een combinatie, vormt vaak het startpunt voor onze begeleiding.

Voel je welkom voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak, om je verhaal en leervraag of behoefte te bespreken. Bij wederzijds vertrouwen in de samenwerking, gaan we op weg en leggen we de begeleidingsvraag, activiteiten en doelstelling vast in een trajectplan. We verbinden ons met de client(e) en zijn/haar doelen vanuit de kernwaarden: persoonlijk contact, integriteit, autonomie en balans.

Loopbaankamer werkt vanuit het secure base gedachtegoed: als begeleider een gevoel van zorg, bescherming en veiligheid verschaffen en tevens een bron zijn van inspiratie en energie, waardoor je vertrouwen ervaart om risico’s aan te gaan en nieuwsgierig op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen.

We geloven erin dat ieder mens in staat is om te groeien, veerkrachtiger te worden, ‘eigen’ regie te nemen over je leven om zo zijn/haar talenten (verder) te ontwikkelen. Verandering zien we als een kans om te groeien, om krachtig koers uit te zetten .. op weg naar een nieuwe bestemming!

In sommige trajecten maken we gebruik van loopbaan onderzoeksinstrumenten, zoals: competentie- en beroepskeuze onderzoek. We werken hierin samen met professionele partners, die een gevalideerd testinstrumentarium aanbieden. 

Werk als een bron van inspiratie in ons leven!