Hoe doen
we dat

Loopbaankamer biedt een aantal diensten aan en samen gaan we op zoek naar wat past bij jouw situatie of leervraag. Tijdens de kennismaking draait het om jouw verhaal en waar je naar toe wilt, wat je komt halen. Als het vertrouwen wederzijds is, formuleren we de begeleidingsvraag en het doel in een helder trajectplan van waaruit we op weg gaan … 

Ontwikkeladvies

Dit traject geeft je een korte periode krachtige nieuwe inzichten over jouw mogelijkheden tot ontwikkeling én de kansen die dit geeft op de arbeidsmarkt. Er gaat een nieuwe wereld voor je open en er ontstaat richting. Laat dat nou precies zijn wat je zoekt.  

Loopbaancoaching

Deze vorm van begeleiding past goed bij jou als je een stevige boost wilt krijgen op wie je bent, hoe je de dingen doet en wat je laat zien van jezelf. Naast versterking van zelfvertrouwen, krijg je zicht op talenten en valkuilen en hoe deze kunt inzetten voor persoonlijke groei en nieuwe beroepsrichtingen. Het wordt je duidelijk wat je te doen hebt en hoe je dat kunt gaan doen. Op weg naar nieuwe energie en focus!

Outplacement

Bij dit traject is sprake van een afscheid van je werkgever. Er is aandacht voor emoties rondom afscheid. De duur en inhoud is afhankelijk van het budget én waar jij zelf behoefte aan hebt. Je maakt eigen keuzes, uiteraard kunnen wij daarbij helpen. Wie weet geeft dit ‘afscheid’ je juist dé kans om nu écht te gaan doen wat je graag wilt?!

Re-integratie spoor 2

In dit traject gaan we samen op zoek naar een werkomgeving die past bij jouw kwaliteiten en interesses. Er wordt rekening gehouden met beperkingen en belastbaarheid én tegelijkertijd zijn persoonlijke groei en veerkracht belangrijke thema’s. Ook praktische begeleiding op de arbeidsmarkt, jouw persoonlijke presentatie en nieuwe mogelijkheden zien, hebben de volle aandacht. We vertragen als het nodig is en versnellen waar het kan. Stap voor stap naar een fijne nieuwe werkplek!