Wij staan
voor je klaar

Ieder mens is uniek, dat geldt zeker ook voor mijn collega loopbaanprofessionals. We delen dezelfde waarden en passie voor de ontwikkeling van mensen én we voegen tevens allemaal onze ‘eigenheid’ en kennis & kunde aan een traject toe. Kies de begeleider die bij jou past en kom in contact.

Patrick Stalpers

Ik geloof erin dat ieder mens in staat is om zich te ontwikkelen en te groeien, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Werk is een mooi middel om dat te kunnen doen.

Weet hebben van je vertrekpunt, wie je bent en waar je naar toe wilt, is daarvoor van wezenlijk belang. Alleen zo ben je in staat om vanuit vertrouwen en overtuiging een nieuwe koers uit te zetten. Gebeurtenissen in het leven vormen ons als mens. Tegenslag beschouw ik niet als toeval, maar als een (leer)moment. Het geeft je de kans om bewust stil te staan en andere keuzes te maken.

En omdat samen leren en jezelf ontwikkelen niet alleen kan, werk ik graag samen met jou en met anderen. Met één doel: steun bieden en je uitdagen jouw eigen pad te ontdekken. Op weg naar meer richting, energie en voldoening!  

“Wie bereid is om te verdwalen
vindt nieuwe wegen”

Meta Ruiter

Hi, leuk dat je dit leest! Ik ben Meta, en ik ben loopbaan coach. Vaak komen coachees bij me als ze het even niet meer weten met en in hun werk. We werken samen aan talentbesef en het ontwikkelen van carrière-identiteit. Zo ontdek je welke talenten je bezit en waar je energie van krijgt. Die twee vormen samen je carrière-identiteit. Oftewel: wie ben jij in je werk, welke waarde voeg je toe en waarvoor moet de organisatie of klant jou dus hebben? 

Mijn coachees waarderen mijn aanstekelijke enthousiasme, scherpe vragen en oprechte interesse. Fijn als ik jou dat ook mag laten ervaren. Binnen de Loopbaankamer focus ik op ‘Ontwikkeladvies’ en ‘Loopbaancoaching’. Heb je een vraag en wil je kijken of ik iets voor jou of een collega kan betekenen. Neem dan contact op. Dan kijken we of de klik er is.

“Plezier hebben in wat je doet … “

Esther de Beer

Als loopbaancoach analyseer ik gedegen en werk ik graag met jouw verlangen(wens) om nieuwe stappen te zetten in je loopbaan. Een begeleidingstraject bestaat uit een aantal sessies, die binnen of wandelend kunnen plaatsvinden. Tussendoor ga je aan de slag met opdrachten. Samen besteden we ruim aandacht aan reflectie en voortgang. Uitgangspunt is de positieve psychologie en ik werk vanuit het gedachtengoed systemisch werken, transactionele analyse en neuro linguïstisch programmeren.

Coachees omschrijven mij als een warme, oprechte en positief ingestelde persoonlijkheid, die analytisch is en confronteert vanuit inlevingsvermogen en intuïtie.  

Naast mijn werk als loopbaanbegeleider, ben ik levenscoach en werkzaam bij Breda University of Applied Sciences als studentdecaan. Wil jij meer aan het roer zitten en zelf bepalen welke koers je vaart? Voel je welkom. 

“Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen aanpassen”

Carola Melis

Als coach & HR professional streef ik samen met medewerkers en organisaties naar authenticiteit in werk. Je authentiek voelen in je werk is je bewust zijn van jezelf, weten waar je blij van wordt en daar rekening mee houden.

Als je jezelf kent, daar de regie op pakt en nieuwe keuzes maakt, dan zorgt dat voor meer balans. Je merkt dat je meer bevlogen bent en meer plezier hebt in je werk. Je voelt je vitaler, bent fitter en je mentale veerkracht groeit. Die bevlogenheid en vitaliteit, die bijna ‘magische’ state-of-mind die dan ontstaat voorkomt burn-outs, bore-outs en andere klachten.

Als coach begeleid ik je graag op de weg van jouw persoonlijke & professionele ontwikkeling zodat je inzicht krijgt in jouw eigenheid; je overtuigingen, drijfveren en talenten.

“The best time to plant a tree was forty years ago. The Second best time is today”