Een nieuwe loopbaanstap

Veranderen en vorm geven

in verbinding met jezelf!

Inhoud

Een leven lang werken! En hoe doe je dat … met plezier?

Misschien ken je de gedachte nog zoveel jaar te ‘moeten werken’ en is het meer en meer een opgave voor je om 's morgens de kracht te vinden naar je werk te gaan? Dan ken je wellicht ook de gedachte: maar wat dan, wat wil ik?

 

In beweging komen gaat makkelijker, in een veilige leeromgeving en met hulp van een professionele begeleider. Mits je hier voor open staat, want het is ook best spannend natuurlijk. In beweging komen start eerst bij jezelf, van binnen.

 

In deze training word je als het ware begeleid op een ‘persoonlijke reis’, die je helpt meer inzicht te krijgen in jezelf en het ontstaan van jouw patronen. Je krijgt zicht op je kwaliteiten en hoe ze zich verhouden tot je ontwikkelpunten, wat je thema’s zijn en wat je nog te doen hebt. In de training ontstaat ruimte voor jezelf en ontwikkel je vertrouwen om in beweging te komen.

 

Het resultaat is een stevige(re) basis, die je in staat stelt om beter de regie te nemen en je eigen loopbaan de vorm te geven die jij wilt.

Doelgroep

De training ‘veranderen en vorm geven in verbinding met jezelf’ richt zich op mensen die het gevoel hebben meer plezier en energie te willen halen uit hun werk en (meer) inzicht te willen krijgen in eigen kwaliteiten en mogelijkheden. En die tevens bemerken dat er allerlei belemmeringen zijn, die hen weerhouden om daadwerkelijk in beweging te komen. We werken met minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Werkwijze

In deze training bieden we je werkvormen aan die je vooral laten ervaren. Ze zijn gericht op een verbinding van je hoofd (denken) met je hart, of anders gezegd: van je wetende en je voelende vermogen. Je wordt je meer gewaar van je verlangens en zult daardoor anders met jezelf en met andere mensen omgaan. Met beide voeten stevig op de grond en met (meer) vertrouwen en focus.

 

Iedere deelnemer werkt in deze training met de eigen thema’s. We nodigen je uit om je tijdens de training open naar jezelf en naar anderen en zonder oordeel op te stellen.

Tijdens het coaching gesprek 1-2 maanden na afronding van de training, staan we stil bij de verandering die merkbaar is en de wijze waarop hier, als je dat wilt, nog een extra stap gezet kan worden.

 

Begeleider

Patrick Stalpers is coach en trainer op het gebied van loopbaanvraagstukken, waarbij persoonlijke en professionele ontwikkeling onderdeel zijn van de leervraag. Daarnaast begeleidt hij organisaties in transitie op het gebied van samenwerking en leiderschap. Voor Patrick neemt betekenisgeving aan ‘verlies in werk’ een belangrijke rol in en gelooft hij in de kracht van ieder mens om in de ontmoeting te (kunnen) groeien. Vanuit veiligheid, vertrouwen en verbinding.

 

Kosten en duur

De kosten van deze training, inclusief loopbaan coaching gesprek, bedragen € 465,00. Dit bedrag is exclusief BTW. De training bestaat uit 2 dagen (4 dagdelen), inclusief koffie/thee en 2 lunches. Na circa 1-2 maanden is er een coaching gesprek (1,5 uur).

Locatie: Klooster Nieuwkerk in Goirle

Overnachtingen zijn te reserveren via de website van het klooster.

 

Meld je nu aan door het inschrijfformulier in te vullen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patrick Stalpers via patrick@loopbaankamer.nl of 06-46321449

 

Je inschrijving is definitief na ontvangst betaling.

Minimaal aantal deelnemers om de training door te laten gaan: 6

 

Loopbaankamer

De weg naar verandering

Dr. Hub van Doorneweg 81 I 5026 RB Tilburg

www.loopbaankamer.nl I patrick@loopbaankamer.nl

TERUG NAAR HOME-PAGINA

Praktische informatie

Data voorjaar 2018

Dag 1: 1 maart 2018

Dag 2: 2 maart 2018

Coaching gesprek: in overleg te plannen.

 

Data zomer 2018

Dag 1: 21 juni 2018

Dag 2: 21 juni 2018

Coaching gesprek: in overleg te plannen.

 

Data najaar 2018

Dag 1: 13 december 2018

Dag 2: 14 december 2018

Coaching gesprek: in overleg te plannen.

 

Werktijden

Dag 1: van 09.30 tot 17.00 uur

Dag 2: van 09.30 tot 17.00 uur

Coaching gesprek: 1,5 uur

 

 

ADRES & CONTACT

Businesscenter The Hub

Dr. Hub van Doorneweg 81

5026 RB Tilburg

 

Patrick Stalpers

06 - 46 32 14 49

patrick@loopbaankamer.nl

Copyright © 2019 l Loopbaankamer | Alle rechten voorbehouden.